Hacıömer İlkokulu


Vizyon: Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: 0Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 08.20-13.40
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: Ingilizce
Servis Bilgisi: Taşımalı Eğitim
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05317298149

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://haciomer25.meb.k12.tr

Adres - HACIÖMER MAH. HACIÖMER KÜME EVLERİ NO 1 TEKMAN / ERZURUM

Öğretmen :4
Öğrenci :63
Kütüphane Kitap Sayısı :700
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Köyümüz 82 haneden oluşup nüfusu 750-800 kişi arasındadır. Köyümüzde jandarma karakolu elektrik dağıtım santrali bulunmaktadır. Köy halkı geçimini hayvancılık ve çiftçilik ile sağlamaktadır. Okulumuz ana yol üzerinde kavşakta bulunduğunda ulaşım problemi yaz-kış yaşanmamaktadır.

Adres - HACIÖMER MAH. HACIÖMER KÜME EVLERİ NO 1 TEKMAN / ERZURUM

Ulaşım Yaz kış ulaşım sorunu yaşanmamaktadır. Saba 8 akşam 5, saat başı en az iki araçla il merkezine, sabah köy arabasıyla gidip öğleden sonra 3 gibi dönmek şartıyla ilçe merkezine ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Hacıömer köyü Erzurum’a bağlı Muş ana karayolu üzerinde olup bağlı olduğu Tekman ilçesine 31 km, Hınıs ilçesine 30 km uzaklıktadır.